Ochrana osobních údajů

Milá klientko, milý kliente.

 

Tento okamžik je pro nás velmi významný. Naše produkty a služby vytváříme s radostí a myšlenkami na Vás zákazníky.

Děkujeme Vám, že jste zavítali na internetové stránky www.RomanSvoboda.cz, www.rs71.cz nebo www.ChytraTabule.cz a projevili tak zájem o produkty a služby společnosti RS71. Ochrana Vašich osobních údajů je pro nás velmi důležitá a proto chceme, abyste se na našich webových stránkách cítili příjemně a bezpečně.

Ochrana Vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je zohledněna při našich obchodních aktivitách. Osobní údaje, získané během Vaší návštěvy internetových stránek, jsou zpracovávány v  souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů.

Bezpečnost

Společnost RS71 s.r.o., provozovatel internetových stránek www.RomanSvoboda.cz, www.rs71.cz a www.ChytraTabule.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s výše uvedeným zákonem. Za tímto účelem jsou používána nejmodernější technická a organizační opatření, aby Vaše osobní údaje byly u nás v co největším bezpečí. Chráníme je tak proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob. V oblasti bezpečnosti se technologie neustále zlepšují a společnost RS71 je následuje.

Právo na informace

Pokud Vás zajímá, jaké údaje či informace máme o Vás zaznamenané, tak společnost RS71 Vám je na požádání samozřejmě bez jakýchkoli problémů sdělí písemnou formou. Snažíme se evidovat správné a aktuální informace, pokud jsou ale některé Vaše údaje nesprávné, tak je na požádání opravíme.

Pro případné Vaše dotazy, které se týkají zpracování Vašich osobních údajů, nám můžete poslat email na podpora@rs71.cz , kde Vám jsme k dispozici nejen v případě žádostí a informací, ale i pro Vaše náměty a podněty. Případné stížností prosím směřujte emailem na reklamace@rs71.cz.

Kodex ochrany údajů

Získávání a zpracovávání osobních údajů

Všechny potřebné informace na internetových stránkách www.RomanSvoboda.cz, www.rs71.cz a www.ChytraTabule.cz jsou dostupné bez zadávání jakýchkoliv údajů, tj. obchodní podmínky, vše o nákupu, popisy a ceny produktů, recenze atd. Abychom Vám mohli dodat zboží na Vámi určené místo a došlo k obchodní transakci, potřebujeme s Vámi komunikovat. Proto je zapotřebí znát Vaše údaje, které získáme s Vaším souhlasem při registraci. Registrace může být trvalá anebo dočasná.

V okamžiku navštívení internetových stránek www.RomanSvoboda.cz, www.rs71.cz a www.ChytraTabule.cz zaznamenají naše webové servery standardním způsobem Vaši IP adresu, která Vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb. Dále také webovou stránku, ze které nás navštívíte a webové stránky, které u nás navštívíte, datum a délku návštěvy. Vaše osobní údaje získáme jen v tom případě, pokud je sami poskytnete, například v rámci registrace, soutěží či anket anebo na základě smluvního vztahu či z Vašich internetových stránek.

Použití a postoupení osobních údajů

Vložením osobních údajů na některé z našich stránek souhlasíte se zasíláním obchodních informací. Společnost RS71 používá Vaše osobní údaje pro účely technické správy webových stránek, zákaznickou administrativu, na ankety týkající se produktů a na marketingové účely vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný.

Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Naši spolupracovníci, agentury a obchodníci jsou z naší strany vázáni diskrétností.

Možnost odhlášení

Společnost RS71 pracuje jen s údaji a kontakty se kterými jste nám dali souhlas při telefonickém rozhovoru anebo výše uvedeným způsobem.

Chceme také použít Vaše údaje k tomu, abychom Vás mohli informovat o našich produktech a službách, případně tak zjistili Váš názor a zájem. Účast na těchto akcích je samozřejmě dobrovolná. Pokud byste s nimi nesouhlasili, kdykoli nám to prosím oznamte a my tyto údaje zablokujeme. Při komunikaci pomocí emailu se z odběru můžete kdykoliv odhlásit odhlašovacím odkazem uvedeným v patičce každého emailu.

Cookies

Společnost RS71 používá cookies za účelem sledování preferencí návštěvníků a na základě těchto výsledků jsou optimálně vytvářeny nebo upravovány internetové stránky pro větší užitnou hodnotu a komfort pro Vás jako našeho zákazníka. Cookies jsou malé “soubory”, které se uloží na Váš pevný disk a vedou k usnadnění navigace a zajištění většího uživatelského komfortu webové stránky. Dále se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili naše stránky. Identifikuje se pouze cookies na Vašem počítači.

Používání cookies můžete deaktivovat ve Vašem internetovém prohlížeči.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Prodávající společnost RS71 s.r.o. prohlašuje, že se zavazuje plně respektovat důvěrný charakter Vašich osobních a firemních dat, která jsou zabezpečena proti neautorizovanému přístupu a chráněna proti zneužití.

Údaje, které zadáváte v objednávce na produkty nebo služby společnosti jsou nezbytné pro Vaši identifikaci jako kupujícího. Používáme je k realizaci celého obchodu, včetně nezbytných účetních operací, vystavení daňových dokladů, identifikaci Vašich bezhotovostních plateb a pro komunikaci s Vámi. Vaše detailní osobní data i údaje o nákupech jsou ukládány v databázi s přísným zabezpečením proti zneužití a nejsou poskytovány třetím stranám.

Souhlas kupujícího s vyplněním formuláře Přihláška nebo Objednávka souhlasí kupující se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze firmy RS71 s.r.o., se sídlem v Ústí nad Labem, Vančurova 469/5, 400 04 Trmice, IČ: 28739477, Společnost je zapsána v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 29767, zastoupená jednatelem Romanem Svobodou, jakožto správcem, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb.,a to na dobu do odvolání souhlasu.

Zároveň kupující uděluje souhlas s tím, aby mu prodávající zasílal informace o připravovaných akcích a nabídce svých obchodních partnerů.

Pokud máte jakékoli otázky k internetovým stránkám www.RomanSvoboda.cz, tak nás prosím  kontaktujte ZDE a s dotazem k webu www.ChytraTabule.cz nebo www.rs71.cz nás prosím kontaktujte ZDE.

Platnost: od 2.února 2016